Alla aktiviteter

7/12 2021 Resa

Hallwylska museet med julbord

Utflykt med Trosabygdens konstförening till Hallwylska museet, Sthlm, med julbord.

4/10 2021

Konstfilm

Under Konsttrion, som pågår den 3 - 10 oktober visas bl.a. konstfilm på Trosa bio. Tre filmer kommer att visas:

SALVADOR DALI - Jakten efter odödlighet måndagen den 4:e och onsdagen 6:e oktober.

Botticellis FLORENS tisdagen den 5:e, torsdagen den 7:e och lördagen den 9:e oktober.

POMPEJI - Syndens stad fredagen den 8:e oktober.

7/9 2021

-INSTÄLLD- Utflykt till Skulpturparken i Ulvhälls hällar, Strängnäs

Tisdagen den 7:e september kl 10.00

8/7 2021 Resa

Medlemsutflykt till Floda kyrka

Medlemsutflykt 8 juli kl 10.00 till Lids kyrka samt Floda kyrka.

19/6 2021 Årsmöte

Årsmöte

Lördagen den 19 juni hade Trosabygdens konstförening sitt första årsmöte sedan pandemin började och en stor del av föreningens medlemmar möttes på Garvaregården i Trosa. Vid årsmötet konstaterades att föreningen under året trots pandemin lyckats genomföra Konstens vecka. Föreningen har också inom ramen för sitt medlemskap i Sveriges Konstföreningar arbetat fram en ny hemsida. Vid årsmötet omvaldes styrelsen med ordföranden Margareta Sålby i spetsen. Man hade också det populära konstlotteri då man lottade ut sammanlagt 17 konstverk bland medlemmarna. Bilder på samtliga konstverk finns under fliken Utlottningar på hemsidan.